Varausehdot

Varaaminen ja maksaminen

Asiakas tekee varaukset internetissä, osoitteessa www.villavuokatti.fi.

Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan tiedot sekä asiakkaan tekemän varauksen tiedot.

Varaus on vahvistettu kun asiakas on suorittanut varauksensa maksun verkossa.
Verkkovarauksissa kokonaissumma veloitetaan kerralla ja se voidaan maksaa verkkopankkissa, luottokortilla osamakuina, kaikilla Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla.

Loma-asuntoja ei vuokrata lainkaan alle 23-vuotiaalle.

Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan VillaVuokatti Oy:n varausehdot maksamalla majoituksen internetissä.

 

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, tulee hänen ilmoittaa asiasta välittömästi VILLAVUOKATTI OY:lle sähköpostitse () tai puhelimitse +358 44 520 7709.

Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa vähintään 28 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan suoritettu maksu vähennettynä peruutusmaksulla (-20 % majoituslaskun summasta). Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, peritään koko vuokrasumma.

Kaikissa yli 1000 € varauksissa peruutus tulee tehdä 60 vrk ennen majoituksen alkua. Mikäli asiakas peruuttaa myöhemmin, on peruutusmaksu 75 % majoituksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen varauksen alkamista perhepiirissä sattuneen vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta, palautetaan vuokrasumma vähennettynä peruutusmaksulla (-50 % majoituslaskun summasta). Tällaisessa tapauksessa on toimitettava lääkärintodistus VILLAVUOKATTI OY:lle.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (Force Majeure), vuokranantaja voi perua varauksen ennen loman alkamispäivää (Check-in) tai loman alkamispäivänä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamastaan summasta 80% takaisin.

 

Oleskelu lomakohteessa

Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Villa Inca Gold ja Villa Pearl White ovat asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 18.00 lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Loma-asunnon avaimet luovutetaan asiakkaalle avainpalvelun, omistajan tai huoltajan kautta.

Loma-asuntoa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohteen vuodepaikkamääränä, tai mitä loma-asuntoa varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö loma-asunnon tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuominen lomakohteeseen on kielletty, mikäli kohteen esittelyssä ei ole mainittu toisin. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan loma-asunnon omistajalle.

Loma-asunnon siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas, mikäli varauksen sisältöön ei kuulu välisiivouksia. Loma-asunnon siivouksesta loman päättyessä huolehtii asiakas, mikäli varauksen sisältöön ei kuulu loppusiivousta.

Vuokranantajalla on oikeus tulla loma-asuntoon omilla avaimilla tarvittaessa esim. tekemään teknistä huoltoa tai vaihtamaan irto- ja kiinteitä kalusteita. Lisäksi vuokranantajalla on oikeus tulla tarkistamaan loma-asunnon siisteyttä, jos vuokranantajalla on tarvetta epäillä vuokralaisen laiminlyöneen loma-asunnon tai piha-alueiden yleistä siisteyttä. Vuokranantajan tulee ensin ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimella, jos on tarvetta tulla omilla avaimilla sisälle loma-asuntoon.

Asiakkaalla ei ole oikeutta loman aikana siirtää tai irrottaa seinästä loma-asunnon kalusteita esim. televisio, tv-taso, sängyt, sohvat, lipastot, keittiön pöytä eikä myöskään kiinteitä kalusteita.

Vuokranantajalla on oikeus irtisanoa vuokrasopimus päättymään välittömästi loman aikana edellä mainituista syistä tai mikäli asiakas laiminlyö loma-asunnon siisteyttä, vahingoittaa kiinteistöä tai kiinteistön irtaimistoa loman aikana. Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus lähetetään asiakaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Vuokranantajalla on tällöin oikeus pidättää asiakkaan maksama vuokrasumma kokonaisuudessaan. Vuokranantaja ei ole korvausvelvollinen.

 

Vahingon sattuessa

Mikäli loman aikana tapahtuu vahinko, josta aiheutuu vaurioita loma-asunnolle, sen kalustukselle tai piha-alueelle, on asiakas velvollinen korvaamaan aiheutuneet kulut VillaVuokatti Oy:lle.

 

Porealtaan käyttö

Ulkoporealtaaseen max. 6 henkilöä kerrallaan. Jos veden pinta altaassa laskee alle LED-valojen, on asiakas velvollinen lisäämään vettä LED-valojen yläpuolelle heti kylpemisen jälkeen, jotta vesi ehtii lämmetä taas seuraavalle päivälle. Mikäli altaaseen ei lisätä vettä ja vesi täyttö tehdään vasta seuraavana päivänä, veden lämmitys kestää yli 12 tuntia. Tämmöisessä tapauksessa yritys ei ole korvausvelvollinen.

 

Muuta

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Huoneistoon unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat toimitetaan jälkivaatimuksella, asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista lisättynä toimitusmaksulla 35 € / lähetys.

VILLAVUOKATTI OY voi käyttää asiakkaalta saamiaan tietoja omaan suoramarkkinointiinsa. Asiakkaan antamia tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

VILLAVUOKATILLA on halutessaan oikeus periä asiakkaalta panttimaksu (250 eur) ennen loman alkua.

VILLAVUOKATTI OY pidättää oikeudet muutoksiin.

Hyödyllistä tietoa ja meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Saavun myöhään illalla, mistä saan avaimet?

Saat huvilan avaimet Vuokatin avainpalvelusta, Ilkantie 8, Sotkamo (Vuokatti). Avainpalvelu on avoinna joka päivä klo 11-19. Mikäli saavut meille myöhemmin niin löydät avainten noutotiedot varausvahvistuksesta.

Miten varaukset maksetaan?

Varaaminen ja maksaminen on täysin turvallista. Verkkomaksuista huolehtii Paytrail. Voit maksaa varauksen kaikista suomalaisista pankeista tai Visa- / Mastercard-korteilla. Käytössä on myös laaja valikoima lasku- ja osamaksupalveluita.

Mitä jos joudun perumaan varaukseni?

Jos joudut peruttamaan varauksen, ilmoita siitä meille pikimiten tai soittamalla 044 520 7709. Tarkemmat tiedot varauksen peruuttamisesta löydät varausehdoistamme.