Vahvaa ammattitaitoa

Kainuulaisten kotien kunnostaja, 12 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme maalaus- ja remontointipalveluita yksityis- ja taloyhtiöasiakkaille sekä rakennusliikkeille lähinnä Kainuun alueella. Maalausten yhteydessä meiltä hoituvat myös isotkin korjaustyöt, kuten ulkoverhousten vaihdot, räystäiden sekä kattojen uusimiset, terassit, portaat ja kaiteet.

Lisäksi teemme myös huoneistoremontteja mm. laminaatit, listoitukset, paneloinnit, keittiöremontit jne.

Kysy meiltä lisää
VillaVuokatti / Henri Pikkarainen
044 520 7709

 

Tietotaitoa ja teknistä osaamista

Maalaukset ja remontit 400 kohteen kokemuksella.

Onnistunut ja turvallinen työ vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa, teknistä osaamista ja asiakkuudenhallintaa, mutta ennen kaikkea säntillistä ja rehtiä toimintatapaa. Yli 12 vuoden kokemuksella pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin. Arvojamme ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus sekä laadukas tekeminen.

 

Kotitalousvähennys ja rahoitus

Tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys, johon olet oikeutettu kiinteistösi remontointi ja kunnossapitotöistä. Kotitalousvähennyksen määrä verotuksessa on jopa 2250 euroa henkilöltä.

Joustavasti rahoituksella.

Maksut hoituvat joustavasti Osuuspankin rahoituksella, haluamallasi kuukausierällä. Me autamme asiakkaitamme myös rahoitukseen liittyvissä asioissa. Soita ja kysy lisää rahoituksesta.

Ollaan yhteydessä!

VillaVuokatti – Maalaukset ja remontit Kainuussa.

Henri Pikkarainen
044 520 7709

VillaVuokatti Oy, 2367836-5

Hyödyllistä tietoa ja meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Saavun myöhään illalla, mistä saan avaimet?

Saat huvilan avaimet Vuokatin avainpalvelusta, Ilkantie 8, Sotkamo (Vuokatti). Avainpalvelu on avoinna joka päivä klo 11-19. Mikäli saavut meille myöhemmin niin löydät avainten noutotiedot varausvahvistuksesta.

Miten varaukset maksetaan?

Varaaminen ja maksaminen on täysin turvallista. Verkkomaksuista huolehtii Paytrail. Voit maksaa varauksen kaikista suomalaisista pankeista tai Visa- / Mastercard-korteilla. Käytössä on myös laaja valikoima lasku- ja osamaksupalveluita.

Mitä jos joudun perumaan varaukseni?

Jos joudut peruttamaan varauksen, ilmoita siitä meille pikimiten tai soittamalla 044 520 7709. Tarkemmat tiedot varauksen peruuttamisesta löydät varausehdoistamme.